Ο αποκλεισμός της Αρμάνι Μιλάνο από τον ημιτελικό του Final 8 του ιταλικού Κυπέλλου από την Βαρέζε και φυσικά η κακή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, που δεν κατάφερε να προκριθεί στο Top 16 της Euroleague έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου.

Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού για το Κύπελλο οι διοικούντες την ομάδα συναντήθηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου να επιτευχθεί ο εναπομένων στόχος, που είναι η κατάσταση του πρωταθλήματος της Ιταλίας.

Στην Αρμάνι, έχουν δυνατότητα για μία ακόμα μεταγραφή, και όπως όλα δείχνουν θα κινηθούν για απόκτηση Ευρωπαίου παίκτη. Όσο για τη θέση του; Οι Ιταλοί φαίνεται πως αναζητούν τεσσάρι. Αυτό σημαίνει πως… υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Αντώνης Φώτσης ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα απόδοσή του (έχει 7,3 πόντους και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Serie Α).

Για τον «Μπάτμαν» είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός όμως δεσμευόταν με συμβόλαιο και η Αρμάνι δεν έδειχνε διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Αν όμως αποδεσμευτεί από τον ιταλικό σύλλογο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν την κίνησή τους. Εξάλλου το «τριφύλλι» έχει δικαίωμα μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου να δηλώσει παίκτη στην Euroleague.

Πηγή: sport-fm