Μια από τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν είναι να παραμείνει ο Ζοσέ Σα στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, τα προ ημερών «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ ανέφεραν ότι αυτό ήταν κοντά στο να πραγματοποιηθεί, με τους Πειραιώτες να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς των 2,5 εκατ. ευρώ.

Όμως, τα δεδομένα φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξουν μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη χθες ο Ίκερ Κασίγιας, ειδικά από τη στιγμή που παραμένει αμφίβολο εάν εκείνος θα καταφέρει να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία, παρόλο που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Πόρτο.

Έτσι, εάν ο έμπειρος Ισπανός γκολκίπερ δεν καταφέρει να φορέσει ξανά τα γάντια του, τότε ο Σα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να… επιστρατευθεί από τους «δράκους» ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό. Άλλωστε, επιθυμία του Πορτογάλου πορτιέρε είναι να καθιερωθεί στην ομάδα της πατρίδας του, αλλά το βασικό του ζητούμενο είναι να έχει θέση βασικού σε οποιονδήποτε σύλλογο συνεχίσει την καριέρα του.

Ασφαλώς για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο σχετικά με τις προθέσεις της Πόρτο, όπως επίσης και τι θα γίνει με τον Κασίγιας, αν και οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος του. Επίσης, οι «δράκοι» έχουν στο ρόστερ τους άλλους δύο γκολκίπερ, τον 31χρονο Βραζιλιάνο Φαμπιάνο, που φέτος έπαιξε στο Κύπελλο και ο οποίος θεωρείται αρκετά αξιόπιστη λύση, αλλά και τον 28χρονο επίσης Βραζιλιάνο Βανά, που αγωνίστηκε στο Λιγκ Καπ.