Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, σε μία σούπερ εμφάνιση που «σκόρπισε» την Ξάνθη, έχοντας αρκετούς διακριθέντες, όπως τους Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη και Καμαρά. Επιστροφή του Αβραάμ στο Καραϊσκάκη με αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών, ο οποίος έδωσε δυναμικών «παρών» στο τελευταίο ματς εντός για την τρέχουσα σεζόν.

Δύο γκολ σημείωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος (10′ και 16′), ενώ από ένα πέτυχαν ο Νορβηγός πλάγιος μπακ (44′) και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός (57′), με τους φιλοξενούμενους να είναι σχεδόν μόνιμα σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχοντας εστιάσει στην επόμενη αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στα Πηγάδια, όπου με νίκη θα κάνουν μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί μαθηματικά τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο αυτό που κατά κύριο λόγο ενδιαφέρει τον Πέδρο Μαρτίνς και την ομάδα του, είναι οι πειστικές εμφανίσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς σε Super League, Κύπελλο και Ευρώπη, όπου υπάρχει η φιλοδοξία για επιστροφή στους τίτλους μετά από δύο χρόνια.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Καμαρά, Φορτούνης (74′ Χασάν), Γκιγιέρμε, Ομάρ, Μεριά (69′ Αβραάμ), Τσιμίκας, Σολδάνο, Ζιλ Ντίας, Ποντένσε (58′ Μασούρας), Σισέ

Ξάνθη (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Κασάδο (46′ Οκάν), Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Ντουρεστάμ, Μελιόπουλος, Μπρίτο (73′ Φακής), Σαρπόνγκ (65′ Θυμιάνης), Μπαξεβανίδης, Σιλά