Ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση της Λας Πάλμας έστειλε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για μιάμιση σεζόν και δέθηκε πολύ μαζί της, έκανε σαφές στους επιτελείς του συλλόγου από τα Κανάρια Νησιά ότι θέλει να ξαναβάλει τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», σε συνάντηση που είχε προ ημερών ο 27χρονος ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, και τον νέο τεχνικό διευθυντή, Ρόκο Μαϊορίνο, εκείνος φέρεται να είπε: «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Αφήστε με να γυρίσω στην Ελλάδα».

Αυτό που φαντάζει σίγουρο είναι ότι ο Αραούχο δεν θα παραμείνει στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά και άλλη μια σεζόν στη Β’ Ισπανίας. Άλλωστε, το συμβόλαιό του είναι μεγάλο και οι «κίτρινοι» δύσκολα μπορούν να το σηκώσουν.

Η ΑΕΚ παραμένει πολύ θετική για την επιστροφή του «Τσίνο» και ψάχνει μια φόρμουλα για να κάνει δικό της τον παίκτη. Ο Ραμίρεθ ζήτησε ένα ποσό πάνω από 5-6 εκατομμύρια ευρώ, η Ένωση δύσκολα θα δώσει τόσα πολλά, αλλά ένα ικανοποιητικό ποσό προς την ισπανική ομάδα φαντάζει ικανό για να κάμψει τις αντιστάσεις του προέδρου της.