Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τη δρομολόγηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι επόμενες προσθαφαιρέσεις από το ρόστερ, με εξαίρεση την προσθήκη του Ουσεϊνού Μπα.

Μια θέση στην οποία φαίνεται να ψάχνονται στο Λιμάνι, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, παρά την προσθήκη του Σενεγαλέζου στόπερ, η οποίος έχει κυρίως τον χαρακτήρα επένδυσης στο μέλλον. Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί για τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται και το όνομα του Βλαντ Κίρικες.

Πρόκειται για τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό, που αγωνίζεται στη Νάπολι, η οποία τον παραχωρεί για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό, τον οποίον δεν έχει βρει στον σύλλογο της Καμπανίας. Ο 29χρονος στόπερ είχε ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό το 2016 και το 2017, όμως τώρα φαίνεται πως υπάρχουν οι βάσεις για να προχωρήσει η υπόθεση, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Οι «παρτενοπέι» επιθυμούν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό σε κάποια ομάδα, ενώ δείχνουν διατεθειμένοι να καλύψουν και σημαντικό μέρος του συμβολαίου του. Φυσικά, ο Κίρικες δεν είναι φυσικά είναι ο μόνος που φαίνεται να βολιδοσκοπεί ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της επόμενης σεζόν.