Στα τρία τέρματα είναι από την Κυριακή η διαφορά του Κουλούρη με τον Πόνσε στη κούρσα για τον πρώτο σκόρερ της Super League. Μια μάχη που αναμένεται να κορυφωθεί τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές!

Ο Ευθύμης Κουλούρης βρήκε δίχτυα ξανά μετά από δύο αγωνιστικές απέναντι στον Ολυμπιακό φτάνοντας τα 17 τέρματα στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στη Super League όπως κάνει από την αρχή της σεζόν με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Μάλιστα το γκολ που σημείωσε στο Φάληρο μπορεί κανείς να πει πως ήταν… διπλό. Αυτό γιατί ο Πόνσε κόντρα στον Παναιτωλικό δεν σκόραρε, μιας και ήταν τιμωρημένος. Κάπως έτσι, ο Κουλούρης έφτασε τα 17 τέρματα και ο Πόνσε έμεινε στα 14, με το πρόγραμμα που έχουν μπροστά οι δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο να… ευνοεί τον επιθετικό της Ένωσης.

Αυτό γιατί η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει την Ξάνθη και την Λαμία εκτός, την ΑΕΛ εντός και τον Λεβαδειακό εκτός. Ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα ώστε ο Πόνσε να βρει αρκετές φορές δίχτυα. Αντίθετα, δύσκολο συνεχίζει να είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου.

Αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική και με τον ΟΦΗ την τελευταία, στο Περιστέρι και τα δύο ματς, έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός σε έναν… τελικό για την τέταρτη θέση, αλλά και τον Παναθηναϊκό εντός. Δεδομένα το πρόγραμμα του «αστεριού» είναι πιο δύσκολο και θα χρειαστεί έναν… ζεστό Κουλούρη για να βρει τους βαθμούς που χρειάζεται μέχρι το τέλος.

Πηγή: gazzetta.gr