Τις επαφές του Τόμας Ντε Βινσέντι και του μάνατζέρ του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Άγνοια για Παναθηναϊκό.

Για συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε λόγο ο Γιώργος Χριστοβασίλης μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας, ενώ σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως πλέον το μέλλον του παίκτη δεν είναι στα χέρια του ΠΑΣ, αλλά η πρόταση για ανανέωση συμβολαίου στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό παραμένει «ανοικτή».

Επίσης δήλωσε ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας, όχι όμως και για την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδο των Ζωσιμάδων, ενώ δεν έδειξε διάθεση αποχώρησης από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:

-Την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα έλεγα ότι ήταν και για μας μια έκπληξη αυτή η πορεία. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι».

-Το μέλλον του Ντε Βινσέντι: «Ο Ντε Βινσέντι είναι τέταρτη χρονιά στην ομάδα. Και πέρυσι είχε μια ικανοποιητική πορεία, αλλά φέτος βοηθήθηκε πολύ και από την ομάδα και τον τρόπο ανάπτυξης. Δυστυχώς για μας το συμβόλαιό του λήγει. Μπορεί το παιδί αυτή τη στιγμή να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Εμείς του κάναμε μια προσφορά κι αν δεν βρει κάτι πιο ελκυστικό και ικανοποιητικό για τον ίδιο, θα παραμείνει στην ομάδα».

-Τις επαφές του παίκτη με τους «αιώνιους»: «Υπήρχε συνάντηση του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν ξέρω πού θα καταλήξουν κι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όσο για τον Παναθηναϊκό, απέναντι στον ΠΑΣ και σε μένα προσωπικά δεν έχει απευθυνθεί κανείς. Αν έχει μιλήσει κανείς με τον μάνατζερ του παίκτη ή τον ίδιο, δεν το γνωρίζω και δεν είναι υποχρεωμένοι να μου το πούνε».

Το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του ΠΑΣ το χειμώνα: «Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα από την αρχή της περιόδου. Δεν υπάρχουν περιθώρια για μεταγραφές αυτό το μήνα. Ο προπονητής θα προωθήσει κάποια παιδιά από την Κ-20 για να πάρουν ευκαιρίες και να αξιοποιηθούν την επόμενη χρονιά».

Τη συμβολή του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου στη φετινή πορεία: «Ο κ. Χριστόπουλος όταν ήρθε στην ομάδα πριν δύο χρόνια σαν βοηθός του κ. Ντεμόλ έδειξε κάποια καλά χαρακτηριστικά. Όταν ήρθε ο κ. Αναστασιάδης δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή, αλλά ασχολήθηκε με το σκάουτινγκ και οι παίκτες που επέλεξε το καλοκαίρι ήταν έργο δικό του».

Τα χρέη των ΠΑΕ: «Ευτυχώς δεν έχουμε πρόβλημα με τις προσφυγές, πέρα από αυτή του Πατσατζόγλου που είναι ακόμη στα δικαστήρια. Είναι λάθος με τις προσφυγές να πολλαπλασιάζονται επί δύο ή τρία τα χρέη των ομάδων. Νομίζω πως πρέπει να καταργηθεί αυτό, γιατί δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Να διευκολυνθούν οι ομάδες να πληρώσουν με δόσεις, γιατί αν διαλυθούν, δεν θα μπορέσει να πάρει κανένας αυτά τα χρήματα».

-Την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του ΠΑΣ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά πρόκειται για γενικό φαινόμενο. Είμαστε λίγο στενοχωρημένοι με αυτό που συμβαίνει, αλλά γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως και η χώρα θα έρθει σε καλύτερα επίπεδα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα».

-Το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ΠΑΕ: «Αυτό δεν γίνεται. Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά σιγά-σιγά. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις δουλειές μας όμως, γι’ αυτό και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα με τις ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr