«Η Λεβάντε θέλει υπομονή. Είναι σκληρό καρύδι», τόνισε ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος ανέλυσε στη SportDay την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Στην «αποκρυπτογράφηση» της Λεβάντε, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, προχώρησε ο Φάνης Γκέκας, μιλώντας στη SportDay.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την ισπανική ομάδα, τόνισε ότι η ομάδα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους Πειραιώτες, οι οποίοι χρειάζεται να την πιέσουν, να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να μην της δώσουν το δικαίωμα να παίξει με αντεπιθέσεις.

«Ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να δώσει το δικαίωμα στη Λεβάντε να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ολη η ομάδα τρέχει και λειτουργεί για τον Μάρτινς και εκείνος χρειάζεται μισή φάση για να σκοράρει», ανέφερε αρχικά ο Λαρισαίος φορ και συνέχισε την ανάλυσή του:

«Η Λεβάντε θέλει υπομονή. Είναι σκληρό καρύδι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το ματς με τη Βαλένθια. Η αντίπαλος είχε 70% κατοχή μπάλας και εμείς νικήσαμε 1-0. Ο Ντιόπ είναι η ραχοκοκαλιά στο 4-2-3-1. Θέλει παιχνίδι κάθετο. Οι δύο στόπερ (σ.σ.: Μπαγεστέρος – Ναβάρο) δεν είναι τόσο γρήγοροι και υπό πίεση είναι επιρρεπείς στο λάθος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πιέσει τη Λεβάντε».

Καταλήγοντας, ο Γκέκας τόνισε: «Γι’ αυτούς είναι διαφήμιση και χρήματα. Μπορεί στους ομίλους να χρησιμοποιούσαν τις ρεζέρβες, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι δύο ματς και πιστεύω ότι θα παίξει η κανονική ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr