Ο Νικολό Τζανιόλο, που πήγε στη Ρόμα με ανταλλαγή, απλά ως ένας ταλαντούχος πιτσιρικάς, στα πλαίσια της μεταγραφής του Ράτζα Ναϊνγκολάν στην Ίντερ, αποτελεί το πιο »καυτό» όνομα των πρωτευουσιάνων αυτόν τον καιρό. Μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδας θεωρούν ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει ο νέος Φραντσέσκο Τότι.

Ο 19χρονος βρίσκεται στο προσκήνιο για τα αγωνιστικά του κατορθώματα, τα οποία είναι εντυπωσιακά. Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League κόντρα στην Πόρτο έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όμως, δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά θέματα που τον κάνουν πόλο έλξης των ΜΜΕ, ειδικά στη γειτονική χώρα. Ο Τζανιόλο απασχολεί τα media και για την πανέμορφη μητέρα του, Φραντσέσκα Κόστα, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» στο Instagram. Η ίδια εμφανίζεται πάντα σεμνή και σικάτη, αλλά η ομορφιά (όπως και κάποια άλλα πράγματα) δεν κρύβεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας από την Corriere della Sera, ο νεαρός άσος της Ρόμα φαίνεται να είναι ενοχλημένος από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η 42χρονη στα social media. Κάτι το οποίο, όμως, η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά.

«Δεν κάνω κάτι κακό, εγώ πόσταρα φωτογραφίες ακόμα και όταν κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξη του Νικολό. Δεν τον ενοχλεί αυτό, δεν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω δεν μειώνουν το γεγονός πως είμαι μητέρα», τόνισε η Κόστα μέσω του ιταλικού τηλεοπτικού σόου «Le lene» («Οι Ύαινες»).

Σε αυτήν την εκπομπή εμφανίστηκε και ο Τζανιόλο, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός πως οι ερωτήσεις των παρουσιαστών είχαν πολλά υπονοούμενα. Χαρακτηριστική ήταν μια ερώτηση που απευθύνθηκε και στους δύο, «ποιες θέσεις σου αρέσουν;» (Quale posizione di ti piace?»), που στα ιταλικά μπορεί να μεταφραστεί και ως «ποιες στάσεις σου αρέσουν;».

Η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τη σύγκριση που γίνεται του Τζανιόλο με τον Τότι, με τον νεαρό άσο να απαντά: «Εγώ όπως ο Τότι; Με τίποτα δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του. Θα μου άρεσε, πάντως, να γίνω μία σημαία της Ρόμα όπως και εκείνος».

Όλο αυτό το σκηνικό και η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε ο παίκτης, προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Ρόμα και κυρίως των οπαδών της, οι οποίοι ανάρτησαν και πανό για να διαμαρτυρηθούν στις «Ίαινες» και τον τρόπο που έγινε η συνέντευξη. Μάλιστα, κάνουν λόγο για μεθοδευμένο πόλεμο που γίνεται στον Τζανιόλο, που στόχο έχει την ομάδα.

«Είστε τόσο ηθικολόγοι, αλλά ο σεβασμός σας πού βρίσκεται; Είστε κάτι παραπάνω από ύαινες, τσακάλια», έγραφε το πανό των τιφόζι. Και όπως φαίνεται, τα επεισόδια του σίριαλ με φόντο τον Τζανιόλο, θα έχουν συνέχεια, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά και η μαμά του, πουλάνε πολύ.