Στην αδυναμία της Ατλέτικο Μαδρίτης να σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ απέδωσε την ήττα με 2-0, ο Ντιέγκο Σιμέονε. Ο Αργεντινός τεχνικός δε θεωρεί ότι η ήττα στο ντέρμπι ήρθε λόγω ψυχολογικής πίεσης αλλά ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να είναι ουσιαστική.

Αναλυτικά ο Ντιέγκο Σιμέονε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα για πολλά πράγματα.

Για την απογοήτευση της ήττας: «Θα συνεχίσουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Μέχρι το γκολ ήμασταν πολύ καλοί όμως μετά από αυτό τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Η ήττα προήλθε όχι από ψυχολογική πίεση αλλά από το ότι δεν ήμασταν καλοί επιθετικά».

Για τον Ντιέγκο Κόστα: «Θέλαμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς για να έχουμε βάθος μπροστά και με την παρουσία των Κόκε και Αρντά να γίνουμε πιο απειλητικοί. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε σε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί επιθετικά για αυτό και χάσαμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον διαιτητή: «Δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα».

Για τον Φιλίπε Λουίς: «Δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και για αυτό δεν ήθελα να ρισκάρω τη συμμετοχή του. Είχαμε επιλογές για τη θέση του. Νομίζω ότι ο Κάτα Ντίας πήγε πολύ καλά και περιόρισε τον Ντι Μαρία, πήγαμε γενικά καλά».

Για το στόχο της δεύτερης ή της τρίτης θέσης: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σκοπό να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους πόντους. Είχα πει στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ότι σκοπός μας είναι να τερματίσουμε ψηλότερα από ό,τι πέρσι και αυτό επιδιώκουμε».

Πηγή: sport-fm