Το δικό του μήνυμα στις αρμόδιες αρχές έστειλε ο Γιώργος Σιγάλας για την αντιμετώπιση της βίας. Ο παλαίμαχος παίκτης αναφέρθηκε στο φιλικό που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στο «Αλεξάνδρειο», μεταξύ παλαιμάχων παικτών που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ και στον Άρη, αλλά και μεγάλους ευρωπαίους παίκτες.

Ο πρώην παίκτης των (μεταξύ άλλων) Ολυμπιακού, Άρη, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω».

«Ήταν πολύ ωραία τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν, ο κόσμος το χάρηκε πολύ και χειροκρότησε. Αγωνίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι των παιδιών που θέλαμε να καλέσουμε και αρκετά παιδιά δεν μπόρεσαν βέβαια» σχολίασε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στους παίκτες που του έκαναν… εντύπωση:

«Οι Τζάμσι και Μπέρκοβιτς υπήρξαν δύο τεράστιοι παίκτες που έχουν δημιουργήσει ξεχωριστή σχέση με την Θεσσαλονίκη. Πραγματικά είναι να τους θαυμάζεις, πρόκειται για δύο σπορτσμεν, δεν έχει αλλάξει καθόλου το στυλ τους. Εγώ για παράδειγμα -ενώ θέλω- δεν βρίσκω χρόνο να προπονηθώ! Δεν έχει αλλάξει καθόλου το μπασκετικό τους στυλ αν τους προσέξεις στο βίντεο».

Για το ποιους άλλους ξεχώρισε:

«Ο Μπόνι έπαιζε μέχρι πέρυσι, ο Βάρνερ ήταν σε εκπληκτική κατάσταση. Κάποιοι σημερινοί ξένοι ομάδων δεν συγκρίνονται με τον Βάρνερ! Με λίγη προπόνηση θα μπορούσε να παίξει άνετα σε ομάδα, τελειώνει τις φάσεις, είναι δυνατός».

Από τους Έλληνες:

«Ο Μπαλογιάννης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Κόρφας κατέβηκε τελευταία στιγμή, ευτυχώς καταφέραμε και τον πείσαμε μαζί με τον Μπάνε, γιατί ψιλοφοβόταν! Του έκανα μάλιστα και δύο πολύ καλά σκριν και έβαλε δύο τρίποντα, όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο «πόδι». Τέτοιο σουτ σε γκαρντ, συναντάς μόνο στον Τζον και στον Κορωνιό».

Όσον αφορά την συμπαράσταση του κόσμου:

«Δεν περίμενε κανείς αυτή την συμπαράσταση. Δείχνει οπωσδήποτε και την επιθυμία του λαού της Θεσσαλονίκης για ένα τέτοιο γεγονός. Υπήρχαν έντονες αναμνήσεις και επιθυμία για να προκύψει κάτι καλό. Ας ελπίσουμε να αποτελέσει εφαλτήριο για να λειτουργήσουν τα πράγματα σε πιο υγιή βάση».

Για την ταραχή που προκλήθηκε με τα επεισόδια:

«Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση του κόσμου που τους απομόνωσε. Είχαμε πει πως αν πάει να γίνει έκτροπο, θα αποχωρούσαμε. Πήγαμε να φτιάξουμε μια κατάσταση για αυτούς που ήταν μέσα στο γήπεδο και ήρθαν να απολαύσουν το παιχνίδι, δίνοντας τα χρήματά τους για ιερό σκοπό και όχι για τους «έξω». Αν υπάρχει θέληση, μπορείς εύκολα να τους απομονώσεις».

Για αυτούς που δεν ήρθαν:

«Μακάρι να είχαμε το νούμερο ένα μαζί μας (σ.σ. Γκάλης). Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα παιδιά, στον Ίνγκραμ έγινε προσέγγιση αλλά δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε τελικά, όπως και ο Μπέρι. Ο καθένας έχει τις δικές του ασχολίες και μην ξεχνάμε πως τα παιδιά αυτά έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού».

Για το αν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο:

«Θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε στην Αθήνα! Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, έτρεξε πάρα πολύ και πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι. Χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει την βρώμικη δουλειά. Προσπαθώ να πείσω τον Νίκο Μπουντούρη να οργανωθεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι θέλουν να ξαναέρθουν, έχουν διάθεση να βοηθήσουν για όποιο σκοπό χρειαστεί».

Πηγή: Sport-fm.gr