Εκτενές αφιέρωμα στον Χουάν Ραμόν Ρότσα και στην επιστροφή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού κάνει η σλοβενική ιστοσελίδα siol.net, χαρακτηρίζοντας τον Αργεντινό «μύθο», που, πάντως, «δεν έχει μαγικό ραβδί, ενόψει Μάριμπορ».

Όπως καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον τον Σλοβένων για την αλλαγή προπονητή στο «τριφύλλι», έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Μάριμπορ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο τίτλος του κειμένου είναι ο εξής: «Ο Ινδιάνος δεν έχει μαγικό ραβδί, ενόψει Μάριμπορ» και ο υπέρτιτλος γράφει: «Ένας αργεντίνικος μύθος στον πάγκο του Παναθηναϊκού».

Ο δημοσιογράφος που επιμελείται το κείμενο, αναφέρεται στην γνωστή υπόθεση… Μπουμπλή, ενώ στέκεται και στην εξαιρετική εμφάνιση του «τριφυλλιού» απέναντι στον ΠΑΟΚ. Επίσης, στο αφιέρωμα, φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Ρότσα, μετά τη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης: «Από την πρώτη στιγμή είπα ότι δεν έχω το μαγικό ραβδί. Χαίρομαι, πάντως, που νικήσαμε και δείχνουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση που έχουμε βρεθεί».

Πηγή: Sport-fm.gr