Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά, με αποδέκτη τον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο και «έκραξε» επειδή έγινε αλλαγή, ενώ τα… μαζεύει και φεύγει για τα Χριστούγεννα!

Ο τρελό-Μάριο δεν μπαίνει σε καλούπι και παρά τις -πολλές- παρατηρήσεις του προπονητή του στο παρελθόν, όπως και τις διάφορε εξαγγελίες ότι πρέπει να συνετιστεί, συνεχίζει ακάθεκτος! Στο ματς με την Γουέστ Χαμ έγινε αλλαγή στο 69′, έχοντας σπαταλήσει σημαντικές ευκαιρίες και βγαίνοντας, σύμφωνα με την Daily Star, είπε στον προπονητή του… «fuck you»!

Στη συνέχεια, μουρμούρισε κάποιες βαριές κουβέντες πίσω από την πλάτη του. Εκείνη τη στιγμή, ο Μαντσίνι έστρεψε το κεφάλι του αλλού, αλλά στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό.

«Ένας παίκτης δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος όταν γίνεται αλλαγή και αν ο Μάριο είχε σκοράρει, θα είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω και δεν μπορώ να παίξω με τέσσερις επιθετικούς. Νομίζω ήταν απογοητευμένος με τις ευκαιρίες που έχασε, όχι επειδή έγινε αλλαγή», τόνισε ο Ιταλός.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπαλοτέλι αποφάσισε να φύγει από το Μάντσεστερ για δύο βδομάδες τα Χριστούγεννα, προκειμένου να είναι δίπλα στην κοπέλα του, που αναμένεται να γεννήσει εκείνο το διάστημα. Ο Μάριο είναι αποφασισμένος να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα κοντά στην κοπέλα του, παρότι αυτό σημαίνει ότι θα χάσει ένα δεκαήμερο γεμάτο σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα του! Αναμένεται να χάσει τα ματς με Ρέντινγκ. Σάντερλαντ. Νόριτς και Στόουκ!

Μάλιστα, αν το παιδί γεννηθεί νωρίτερα, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ματς και με τη Γιουνάιτεντ. Φυσικά, το να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του στη γέννηση του παιδιού είναι κατανοητό στους ανθρώπους της Σίτι, αλλά το διάστημα των δύο βδομάδων θεωρείται υπερβολικό. Γεγονός είναι πάντως ότι η υπομονή του Μαντσίνι τελειώνει…

Πηγή: gazzetta.gr