Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο απόρθητο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Novasports 1-19:30) και οι «κίτρινοι» ονειρεύονται τη νίκη που θα σημάνει και με… την βούλα το καλό ξεκίνημα του συλλόγου την φετινή σεζόν.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει ονομαστεί… τυχαία ως το «Λα Μπομπονέρα» της Ελλάδας, αφού είναι γνωστό για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν εκεί οι φίλοι του Άρη, ενώ και οι παίκτες των «κίτρινων» όταν αγωνίζονται εκεί «μεταμορφώνονται» προς το καλύτερο.

Το σημαντικό φετινό στοιχείο είναι ότι ο Άρης στη νέα σεζόν δεν έχει γνωρίσει την ήττα και στόχος του είναι να διευρύνει το σερί του απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, οι «κίτρινοι» υποδέχονται το «τριφύλλι» στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως σύμμαχο την πρόσφατη προϊστορία, που τους θέλει να μην χάνουν σε ντέρμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρα στους υπόλοιπους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) ο Άρης στα τελευταία δέκα ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Ο τεχνικός του Άρη, Ο Έκτορ Κούπερ έχει δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και τακτικές και Φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παρότι ο Αργεντινός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του είναι σίγουρο πάντως πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα που ξεκινήσει και ολοκληρώσει το παιχνίδι.
Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναμένεται να παρατάξει τους Σηφάκη κάτω από δοκάρια, δεξιά τον Νέτο και αριστερά των Μίσελ.
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λαζαρίδης και Ρονάλντο Γκιάρο. Τα δύο αμυντικά χαφ οι Πρίττας και Τόχα, ενώ στις πτέρυγες οι Χαβίτο δεξιά και Μενδρινός αριστερά. Στην επίθεση ο Ρουίς στην κορυφή με τον Κόκε να είναι ένα κλικ πιο πίσω.

Πηγή: gazzetta.gr