Το τεράστιο ματς για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ έχει καθηλώσει όλη την Αργεντινή. Η αναμονή των οπαδών μετά το 2-2 του Μπομπονέρα και ενόψει του 2ου τελικού στο Μονουμεντάλ έχει φτάσει στα ύψη.

Ένας 6χρονος φίλος της Ρίβερ Πλέιτ είχε όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και όταν έμαθε ότι στην έδρα της θα κριθεί ένας διεθνής τίτλος και μάλιστα κόντρα στη μισητή Μπόκα Τζούνιορς, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Και κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο την Αργεντινή αλλά και φιλάθλους εκτός αυτής.

Ο μικρός οπαδός των «Εκατομμυριούχων» έβγαλε τα παιχνίδια του σε… δημοπρασία και ζήτησε από τον κόσμο να τα αγοράσει για να μαζέψει τα λεφτά που απαιτούνταν για ένα ταξίδι από την πόλη Παρανά στο Μπουένος Άιρες και το εισιτήριο του αγώνα.

Η φωτογραφία του συγκίνησε ένα σύνδεσμο οπαδών της Ρίβερ στη Μάλαγα η οποία αποφάσισε να του κάνει δώρο και εκείνου και της μητέρας του τα εισιτήρια ενός παιχνιδιού της Ρίβερ αλλά και τα μεταφορικά έξοδα. Ο Ρέντσο θα δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά αλλά όχι στον τελικό μιας και αυτός έχει γίνει sold out πολλές μέρες πριν.