Παίζει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίζει. Δεν παίζει ο Κολομβιανός, πάλι κερδίζει. Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία τους στη φετινή Primera Division με το «θύμα» αυτή τη φορά να είναι η Εσπανιόλ, της οποίας επικράτησαν 1-0 και αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Φαλκάο δεν αγωνίστηκε, καθώς βρίσκεται ακόμα στα… πιτς λόγω του τραυματισμού που είχε αποκομίσει κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Και πάλι όμως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν «χαμπαριάζει». Στο 30’ ο Ραούλ Γκαρσία έμεινε μόνος στην μεγάλη περιοχή των Καταλανών και με πολύ δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μέσα στη Βαρκελώνη.

Στην πορεία του παιχνιδιού, η Εσπανιόλ είχε μια… φλύαρη υπεροχή, με την Ατλέτικο να χάνει δύο καλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση, ενώ και οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους στο τελευταίο λεπτό μπορούσαν να «κλέψουν» το βαθμό, όμως η κεφαλιά του Λόνγκο, έφυγε… ξυστά από το δοκάρι.

Έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης «απέδρασε» με το 1-0 και το διπλό και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, όντας ακόμα αήττητη, δύο μόλις βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: sport-fm.gr