Κανονικά συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Γιάννης Ζαραδούκας έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ ρυθμό ανεβάζει καθημερινά και ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Θετικά μηνύματα από τη νέα μαγνητική του Κοντρέρας.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από όσα είδε στην προπόνηση έμεινε σίγουρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού με εξαίρεση τους Πάμπλο Κοντρέρας και Αβραάμ Παπαδόπουλο, όσοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες και παραμένουν στου Ρέντη, συμμετείχαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.

Αντίθετα, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών κι επομένως χρόνους αποκατάστασης, ακολούθησαν ο καθένας το δικό του πρόγραμμα θεραπείας.

Ειδικά για τον Χιλιανό, τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, αφού υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική, τα ευρήματα από την οποία είναι ενθαρρυντικά. Φαίνεται –όπως υπολογίζουν άλλωστε και οι «ερυθρόλευκοι»- ο Κοντρέρας θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Champions League απέναντι στη Σάλκε.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής πάνω στα τελειώματα φάσεων, ενώ ακολούθησε δίτερμα.

Την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, αλλά αντί αυτού, φιλικό με την ομάδα Νέων, το οποίο θα ξεκινήσει στις 9:30 στου Ρέντη.

Πηγή: sport-fm.gr