Τα «όργια» που έκανε ο Ρανταμέλ Φαλκάο στο Σούπερ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, τον έφεραν στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής υφηλίου και αναζωπύρωσαν την φημολογία για μετακίνησή του σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κι αν η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος τελείωσε χωρίς αλλαγή στέγης για τον Κολομβιανό επιθετικό, ο πατέρας του θεωρεί πολύ πιθανό τον Ιανουάριο ο γιος του να αγωνίζεται στην Αγγλία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του περήφανου Ρανταμέλ του πρεσβύτερου στα αγγλικά μέσα, παρότι ο 26χρονος στράικερ αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, εκείνος θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι πολύ πιθανό», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο γιος του θα παίζει στο αγγλικό πρωτάθλημα τον Γενάρη. «Υπάρχουν τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και μία ρωσική. Πάντα ήθελε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και από τότε που ήταν παιδί αγαπούσε την Τσέλσι», αποκάλυψε ο μπαμπάς Φαλκάο.

Μάλιστα έχει ακουστεί πως ο Κολομβιανός επιθετικός έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους Λονδρέζους, όμως ο πατέρας του αρνήθηκε ότι ο παίκτης και η ομάδα έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία: «Δε θέλω να μιλήσω για προσύμφωνα. Η ρήτρα πώλησης στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο είναι περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Φαλκάο δε θέλει να κάνει τέτοια κουβέντα ακόμα».

Πηγή: sport-fm.gr