Οι δυσκολίες στην υπόθεση του Γιόσι Μπεναγιούν ανεβάζουν τον Γκαέλ Κακουτά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Κέβιν Μιραλάς. Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Γάλλο εξτρέμ της Τσέλσι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει από τον περασμένο Ιανουάριο από το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Ο 22χρονος παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης και ήδη αρκετοί «μνηστήρες» ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. εκτός της Μαρσέιγ, ο νεαρός άσο φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Λιόν και της Γιουβέντους.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν για να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Κακουτά. Θα καταθέσουν μία σοβαρή πρόταση και θα περιμένουν να μάθουν τις αξιώσεις του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Γάλλο από την Τσέλσι και θα οριστεί οψιόν αγοράς που δεν θα ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ.

Δύσκολα του Μπεναγιούν

Το «κόλπο γκρόσο» προσπαθούν να κάνουν στον Ολυμπιακό με την απόκτηση του Γιόσι Μπεναγιούν. Το θέμα, όμως, είναι ότι η οικογένεια του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού τον πιέζει να παραμείνει στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή έχει μία πρόταση από την ΚΠΡ, αλλά είναι με λιγότερα χρήματα από εκείνα που προσφέρουν οι Πειραιώτες.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε προσωπικά με τον διεθνή άσο. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πρόσφερε στον 32χρονο παίκτη διετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 4 εκατ. ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Τώρα στο Λιμάνι περιμένουν την απάντηση του Μπεναγιούν, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Όσον αφορά την υπόθεση του Φλοράν Μαλουντά, η διοίκηση τονίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι.

«Τόρο» και χαφ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βασίλη Τοροσίδη. Το συμβόλαιο του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι η διοίκηση θέλει να του προσφέρει νέο, το οποίο θα είναι τετραετούς διάρκειας και οι συνολικές αποδοχές του θα φτάσουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, όμως, φαίνεται ότι κάτι τρέχει με την Νάπολι. Στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι «παρτενοπέι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσον αφορά το θέμα του αμυντικού χαφ, επισήμως δεν υπάρχει ενημέρωση ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει και «κόφτη».

Πηγή: sport-fm