Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νούρι Σαχίν, όπως όλα δείχνουν. Οι «κόκκινοι» παίζουν πλέον μόνοι τους για το δανεισμό του Τούρκου ποδοσφαιριστή από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η Άρσεναλ απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του φαίνεται πως θα προσθέσει ο Μπρένταν Ρότζερς. Σύμφωνα με πηγές από την Αγγλία, η Λίβερπουλ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Μαδριλένους για το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έδωσε τελικά τη συγκατάθεση του για τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Ο 23χρονος μέσος ήθελε αρχικά να μείνει στους «μερένχες» για να αποδείξει την αξία του, βλέποντας όμως πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο συναίνεσε να δοθεί δανεικός.

Πρώτη του προτίμηση αποτελούσε η Άρσεναλ, δεδομένου ότι αγωνίζεται στο Champions League. Ο Σαχίν έφτασε μια ανάσα από τους Λονδρέζους, όμως τελικά οι «κανονιέρηδες» απέσυραν το ενδιαφέρον τους, αφού επιθυμούσαν ο δανεισμός να γίνει με οψιόν αγοράς, κάτι στο οποίο δε βρήκαν σύμφωνη τη Ρεάλ.

Πλέον ο Τούρκος αναμένεται στο Μερσεϊσάϊντ για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: sport-fm.gr