Μία ενόχληση στη γάμπα από μία παλαιότερη κάκωση που είχε υποστεί ανάγκασε τον Ραφίκ Τζεμπούρ να ακολουθήσει αερόβιο πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με τη Βέροια.

Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός παραπονέθηκε για την ενόχληση και ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ έκανε ασκήσεις και στο γυμναστήριο.

Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών παρουσιάζεται καθησυχαστικό για την κατάσταση του διεθνούς φορ και αναμένεται το απόγευμα να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Τάτο, ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα με θεραπεία και ατομική εκγύμναση. Κάθε μέρα ο 24χρονος χαφ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και θα επανεξεταστεί από τους γιατρούς των «ερυθρόλευκων» το απόγευμα, όπως και την αυριανή μέρα.

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 19:00, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ώρα το απόγευμα.

Πηγή: sport-fm.gr