Τα φιλικά αποτελούν παρελθόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το πρωί της Τετάρτης (1/8) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για το Τελ Αβίβ, για το ματς με την Μπνέι Γεχούντα (2/8), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Για μετά την επιστροφή από το Ισραήλ μετατίθεται η απόκτηση του στόπερ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον ΠΑΟΚ, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ωστόσο άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν χάνουν την πίστη τους, πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Θέλει να χτυπήσει από τα άκρα

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα χτυπήσει την Μπνέι Γεχούντα. Με βάση από αυτά που παρακολούθησε στο DVD αλλά και την έκθεση του Μίοντραγκ Μένταν (παρακολούθησε το ματς Μπνέι-Σιράκ), ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερο βάρος άκρα. Αυτό γιατί, οι τρεις επιθετικοί των Ισραηλινών, στο 4-3-3 που παίζουν, δεν μαρκάρουν σχεδόν καθόλου, με αποτέλεσμα να περιμένει τους Λίνο και Έτο να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

Μετά το Ισραήλ ο αντι-Μαλεζάς

Μπορεί όλα να έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα τελείωνε μέχρι χθες την υπόθεση «στόπερ», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Οι Γεωργιάδης και Δώνης έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Στέλιου Μαλεζά, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι πολύ εύκολη. Παρ’ όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ.

Πηγή: sport-fm.gr