Στο… κενό έχουν πέσει οι έως τώρα επαφές που είχαν οι πλευρές του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα.

Στην Ολλανδία έχει μεταβεί πλέον ο ατζέντης του Σάλπι, Βαγγέλης Αγγελής, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται στις αρχές της νέας εβδομάδας, πιθανώς και τη Δευτέρα.

Η πλευρά του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει προτείνει… γερή μείωση στις αποδοχές του «Σάλπι» που αγγίζει το 40% με 50%, με ταυτόχρονη επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Ο διεθνής φορ δεν είδε με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς εκκρεμούν και υψηλές οφειλές από τα δεδουλευμένα της προηγούμενης περιόδου που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Το πιο καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών πιθανώς να γίνει στην Ολλανδία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Στην αντιπρόταση που θα κάνει ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη, πιθανώς να υπάρξει… πρόσφορο έδαφος από τον ΠΑΟΚ, καθώς η επικείμενη πώληση του Κώστα Σταφυλίδη «ελευθερώνει» τα χέρια των Θεσσαλονικιών, καθώς δημιουργούνται νέα οικονομικά δεδομένα.

Το δεδομένο είναι άμεσα και ίσως μέσα στη Δευτέρα δοθεί οριστική λύση στο θέμα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Πηγή: sport-fm.gr