Μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Τιάγκο Σίλβα, άλλος ένας άσος της Μίλαν βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πρόκειται για τον Ρομπίνιο, για χάρη του οποίου φτάνει στο Μιλάνο ο πρόεδρος της Σάντος, για να διαπραγματευτεί την απόκτησή του.

Η νέα Μίλαν θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που όλοι οι φίλαθλοι γνώριζαν. Οι αποχωρήσεις των φυσικών ηγετών της Γκατούζο, Νέστα, Ιντζάγκι και Ζέεντορφ, συνδυάστηκαν με τις πωλήσεις δύο ακόμα παικτών μεγάλης αξίας, όπως είναι ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Τιάγκο Σίλβα.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ποτέ δεν έκρυψε πως προτεραιότητα της διοίκησης και επιθυμία του προέδρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποτελεί η οικονομική εξυγίανση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τη Μίλαν. Επόμενος υποψήφιος για πώληση είναι ο Ρομπίνιο.

Σύμφωνα με το ιταλικό συνδρομητικό κανάλι SKY, ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Άλβαρο Ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο, είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Μιλάνο και να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος, που από την Σάντος ξεκίνησε την πορεία του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αποτελεί βασικό στόχο των συμπατριωτών του, που θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας τους.

Απομένει να δούμε την απάντηση των ανθρώπων της Μίλαν, αλλά και τις αντιδράσεις των «τιφόζι» στην νέα, επικείμενη πώληση βασικού ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr