Στην τελική ευθεία είναι η απότιση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ιταλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ. Στο Τορίνο έχουν ήδη καταστρώσει το τελικό πλάνο για την απόκτηση του Πορτογάλου αστέρα και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν το μεγάλο μεταγραφική «μπαμ» του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την Tuttosport, που πάντα έχει εξαιρετικό ρεπορτάζ από τους «μπιανκονλέρι», ο Μαξ Αλέγκρι ειδοποιήθηκε από τον Αντρέα Ανιέλι ότι η επιχείρηση απόκτησης του πέντε φορές κατόχου της Χρυσής Μπάλας έχει ξεκινήσει.

Την αποστολή καλούνται να φέρουν εις πέρας οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Πεταρίτσι, που θα «πετάξουν» για Ισπανία με ιδιωτική πτήση, στο οποίο θα κρατούν έναν φάκελο με τα 100 εκατ. ευρώ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το συμβόλαιο των 30 εκατομμυρίων ετησίως για τέσσερα χρόνια που θα προσφερθεί στον 33χρονο άσο.

Παράλληλα, τα ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι το προσεχές Σάββατο ο CR7 θα είναι στο Πιεμόντε για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να γίνει επίσημα παίκτης των νταμπλούχων Ιταλίας.

Από την Ισπανία προκύπτει ότι οι «μερένχες» είχαν εδώ και καιρό ετοιμάσει το έδαφος της αποχώρησης του Κριστιάνο, ενώ ήδη από τον τελικό του Κιέβου, εκεί όπου η Ρεάλ κατέκτησε το τρίτο σερί Champions League της, ο Πορτογάλος φέρεται να είχε αποχαιρετίσει τους ανθρώπους της ομάδας, σε δείπνο μεταξύ του Χοσέ Ανχελ Σάντσες (το δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ) και του Ζόρζε Μέντες (μάνατζερ του ποδοσφαιριστή).

Στη συζήτηση αυτή, η οποία δεν θα ήταν και η τελευταία μεταξύ των δύο πλευρών, μπήκαν οι βάσεις για τη μεταγραφή του Πορτογάλου στους «μπιανκονέρι». Ο εκπρόσωπος των Μαδριλένων ζήτησε από τον μεγαλοατζέντη να φέρει πρόταση 100 εκατ. ευρώ.

Εκείνος δέχθηκε την… πρόκληση και στις επόμενες συναντήσεις τους ενημέρωσε ότι τα χρήματα αυτά θα έρθουν από τη Γιουβέντους. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να είναι σε επαφή τις επόμενες ημέρες, όμως όλα δείχνουν πως η μεταγραφή αυτή θα προχωρήσει και μάλιστα πως θα κλείσει σχετικά σύντομα, αφού ο Κριστιάνο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ήδη φωτογραφίες με εμφανίσεις της Γιούβε που έχουν επάνω τους τυπωμένο το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον αριθμό 7.

Τέλος, σύμφωνα με τη «Record», η FIAT θα είναι ο κύριος σπόνσορας του deal, ώστε τα ταμεία της Γιουβέντους να επιβαρυνθούν όσο το δυνατόν λιγότερο από αυτήν την κίνηση.

dsfsdhi1