Για τη Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ, είναι ο νούμερο ένα στόχος για την ενίσχυση της ομάδας στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο παίκτης αποτελεί επιθυμία τόσο του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και του προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για τον Κροάτη μέσο.

Σύμμαχος των Μαδριλένων στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, είναι και ο ίδιος ο Μόντριτς, ο οποίος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε έναν πολύ μεγαλύτερο σύλλογο από την Τότεναμ. Η Ρεάλ καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του, με τον 27χρονο χαφ να επιθυμεί να παίξει την επόμενη σεζόν με την φανέλα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Επιπλέον ο Μόντριτς θα είναι, αν αποκτηθεί τελικά, ο αντικαταστάτης του Κακά, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ωστόσο, αν η «βασίλισσα» θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κροάτη μέσο, θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της τουλάχιστον 35 εκατομμύρια ευρώ, με τα οποία αξιώνει η Τότεναμ την υπογραφή του παίκτη.

Όπως και να έχει, ίσως είναι πλέον η ώρα για τον Μόντριτς να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα στην καριέρα του, κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί, ακόμα και αν χρειάστηκε να περιμένει έναν επιπλέον χρόνο.

Πηγή: Sport-fm.gr