Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η Τότεναμ, μετά την απομάκρυνση του Χάρι Ρέντναπ, το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ντάνιελ Λίβι χειρίζεται προσωπικά το θέμα του νέου προπονητή, με τα πρώτα ονόματα υποψηφίων να κάνουν την εμφάνισή τους και αυτά των Ντέιβιντ Μόγιες και Ρομπέρτο Μαρτίνες να ξεχωρίζουν.

Οι Λονδρέζοι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον 65χρονο τεχνικό, μετά την μη επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτό έληγε το καλοκαίρι του 2013, αλλά καμία πλευρά δεν ήθελε να αρχίσει η νέα σεζόν, γνωρίζοντας ότι μόλις λίγοι μήνες απομένουν για το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Ρέντναπ αποτελεί παρελθόν, μετά από 4 χρόνια, και τώρα η Τότεναμ καλείται να βρει νέο προπονητή. Ο πρόεδρος της ομάδας έχει αναλάβει ο ίδιος το θέμα, με τον Λίβι να θέλει να φέρει ένα μεγάλο όνομα στο «White Hart Lane», αλλά τις επιλογές να είναι περιορισμένες. Ο Ζοσέ Μουρίνιο –τον οποίο η Τότεναμ έχει στο στόχαστρό της- έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Φάμπιο Καπέλο δεν δείχνει ζεστός να αναλάβει κάποιο σύλλογο σε αυτή την κατάσταση, το συγκεκριμένο διάστημα.

Τα ονόματα του Ντέιβιντ Μόγιες και του Ρομπέρτο Μαρτίνες φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων. Ο Σκωτσέζος προπονητής έχει συμπληρώσει 10 χρόνια στον πάγκο της Έβερτον με εξαιρετικά αποτελέσματα και το όνομά του ακούγεται για αρκετές μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ. Από την πλευρά τους, τα «ζαχαρωτά» ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί καμία πρόταση για τον Μόγιες. Όσον αφορά στον τεχνικό της Γουίγκαν, αυτός αποτελεί περίπτωση που ακούγεται για κάθε ομάδα της πρώτης δεκάδας που αναζητά προπονητή.

Ο Λίβι θέλει η επιλογή του να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις νέες προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, η κατασκευή των οποίων κόστισαν 40 εκατ. λίρες.

Πηγή: sport-fm.gr