Μπορεί στον ΠΑΟΚ να υπάρχει υπεροπλία στη συγκεκριμένη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν κοιτούν και για επιπλέον ενίσχυση. Ο λόγος για τον «άσο» της ομάδας, όπου στο υπάρχον ρόστερ βρίσκονται οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που πήρε τη θέση του βασικού από τον Ροντρίγκο Ρέι, ο Αργεντινός, ο Παναγιώτης Γλύκος, αλλά και ο φέρελπις Μάριος Σιαμπάνης. Εάν αναλογιστεί κανείς ότι έχει δοθεί δανεικός στη Λαμία και ο Νίκος Μελίσσας, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι μόνο προτεραιότητα δεν είναι η απόκτηση τερματοφύλακα.

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται ότι τσεκάρουν και την περίπτωση του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, όντας ένας από τους λόγους που οι Αρκάδες είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός κίπερ ανέβηκε πολύ ψηλά στη λίστα στα παιχνίδια της ομάδας του με αντίπαλο τόσο τον ίδιο τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη όσο και σε αυτά με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», στον ΠΑΟΚ έχουν ως πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια τον Πασχαλάκη, ωστόσο θέλουν να επενδύσουν και σε έναν ακόμη πολύ καλό γκολκίπερ από την ελληνική αγορά. Άλλωστε, δεν είναι σίγουρο ότι ο Ρέι θα μείνει στο δυναμικό της ομάδας, σε περίπτωση που εξακολουθήσει να είναι δεύτερη επιλογή και την επόμενη σεζόν, ενώ και ο Γλύκος θα ήθελε να έχει πιο ενεργό συμμετοχή στο ρόστερ, όντας για ένα διάστημα στις τρεις επιλογές της Εθνικής, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε αρκετά πίσω.