Ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας έχει ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος και αυτήν τη σεζόν σημείωσε σημαντικά γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός είναι να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα έχει λήξει ο δανεισμός του στην Ένωση, ωστόσο φέρεται να μην «ψήνεται» με την προοπτική να αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας.

Η Λας Πάλμας οδεύει ολοταχώς για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, με το μέλλον του «Τσίνο» να μπαίνει σε… debate. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Λίτο Χιμένεθ, που ενίοτε πέφτει μέσα και σε θέματα του «δικεφάλου» που προέρχονται από την Ιβηρική, ο 27χρονος στράικερ δεν θέλει να ακολουθήσει τους «κίτρινους» της Ισπανίας, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης έχει πιθανότητες να μείνει στην Ελλάδα, για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» φυσικά…

Η ΑΕΚ εννοείται πως θέλει να κρατήσει τον Αραούχο στο ρόστερ της και θα ανοίξει νέο κύκλο επαφών με τον σύλλογο των Καναρίων, είτε για να κρατήσει τον παίκτη για ακόμη μια σεζόν, είτε για να τον αποκτήσει οριστικά. Ωστόσο, μένει να φανεί ποιες θα είναι οι απαιτήσεις σε αυτήν την περίπτωση, καθώς τα 5-6 εκατ. ευρώ που ακούγονται αυτήν τη στιγμή, είναι χρήματα που δύσκολα θα δοθούν.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία θα παίξει, βεβαίως, και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

014487777795111