Σε αναβολή της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης και ταυτόχρονα των εξελίξεων που θα δρομολογήσει όταν πραγματοποιηθεί οδηγούνται στην ΑΕΚ.

Χωρίς ακόμα χειροπιαστό αντικείμενο και δεδομένου ότι οι διεργασίες για την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, το Δ.Σ. της Τρίτης συμφώνησε το αναμενόμενο, δηλαδή τη μετάθεσή της για τις 9 Μαΐου.

Οι επαφές του πρώην προέδρου για την επιστροφή του προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Δεδομένου, λοιπόν, ότι αποτελεί τον μοναδικό πραγματικά ενδιαφερόμενο να αναμειχθεί και να δώσει μια λύση στην ΠΑΕ, η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη θα ήταν άνευ ουσιαστικού αντικειμένου τη συγκεκριμένη στιγμή.

Με αναγκαία προϋπόθεση, λοιπόν, να του δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να ολοκληρώσει το πλάνο του (και κυρίως να εξασφαλίσει χρηματοδότηση) και με δεδομένο ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να πάει χωρίς διοίκηση στα πλέι-οφ, στο Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη συμφωνήθηκε η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για τις 9 Μαΐου (λόγω μη απαρτίας που θα σημειωθεί αύριο).

Μια ημερομηνία κατά την οποία θα έχουν παρέλθει οι εκλογές, αλλά επειδή δεν θα έχουν παρέλθει ακόμα τα… πλέι-οφ, δεν αποκλείεται να δοθεί νέα (και τελευταία) αναβολή για τις 23 Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση, ως τότε είναι το αργότερο που αναμένεται να ‘χει ανοίξει τα χαρτιά του ο Ντέμης Νικολαΐδης, επιβεβαιώνοντας (αν όλα εξελιχθούν όσο θετικά μοιάζουν τώρα) την επιστροφή του στην προεδρία.

Πηγή: Sport-fm.gr