Στη χθεσινή επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με όσα θα ακολουθήσουν την κλήση της σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τα γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας, έπειτα από το ρολό ταμειακής μηχανής που είχε εκτοξευθεί στον Όσκαρ Γκαρθία, ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε προαναγγείλει εκπλήξεις. Κάτι που το κάνει πράξη…

Συγκεκριμένα, με έγγραφο που απέστειλαν σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, οι Θεσσαλονικείς ζητούν την κλήση του Γκαρθία, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη της Παρασκευής (02/03).

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν επιβεβλημένη την παρουσία του Καταλανού τεχνικού στην εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς είναι και το κεντρικό πρόσωπο στα γεγονότα της περασμένης Κυριακής (25/02). Ωστόσο, είναι η αρμόδια Επιτροπή της Λίγκας που θα κρίνει εάν θα κάνει αποδεκτό το αίτημά του.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν κληθεί για τα επεισόδια που οδήγησαν σε τραυματισμούς αστυνομικών έξω από το γήπεδο της Τούμπας, καθώς η έκθεση της Αστυνομίας που προσκόμισε ο Ολυμπιακός δεν συμπεριλήφθηκε στο κατηγορητήριο.