Δεν αποκλείεται να σκάσει νέα «βόμβα» στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αυτή του Μάικ Τζέιμς, με τη φημολογία να έχει αναπτυχθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, την οποία φρόντισε να «φουντώσει» ο ίδιος.

Ο 27χρονος άσος ήταν εκείνος που με μια φωτογραφία στο Instagram στα πράσινα και με το τριφύλλι στο στήθος ξεκίνησε την ιστορία. Επίσης, ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να απέρριψε μεγάλη πρόταση από την Κίνα μόνο και μόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, που ζήτησε να φύγει από τη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς.

«Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε να φύγει από τους Πέλικανς για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ως το τέλος της σεζόν. Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση. Απέρριψε πρόταση 300.000 δολαρίων το μήνα από την Κίνα και φεύγει από το ΝΒΑ για να πάρει λιγότερα στην Ελλάδα. Ακολούθησε την καρδιά του, το αίμα του είναι πράσινο», έγραψε χαρακτηριστικά.

sdfsf

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, θα φέρει και μεγάλη ανακατάταξη στο «πράσινο» ρόστερ. Τόσο όσον αφορά τον χρόνο που θα μοιράζονται οι γκαρντ όσο και για τις θέσεις ξένων, αφού είναι δύσκολο να συνεχίσουν όλοι σε μια τέτοια περίπτωση…