Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη την Κυριακή επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Για αυτό τον λόγο ο Μανουέλ Μασάδο προτίθεται να παρατάξει με φουλ επιθετικό σύστημα τους «κίτρινους» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θέλοντας να διεκδικήσει με κάθε τρόπο τους τρεις βαθμούς.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με την Κ-20 του συλλόγου ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στην ίδια ενδεκάδα τόσο τους Ουμπίντες, Καστίγιο, όσο και τον Γιαννιώτα, τον οποίο συνήθως προτιμά να αφήνει στον πάγκο.

Μάλιστα, ο 57χρονος τεχνικός τοποθέτησε σε ρόλο επιθετικού χαφ τον Νέτο, μπροστά από τον Φατί και τον Παπαζαχαρία. Ωστόσο, η παραπάνω κίνηση εξαρτάται από την ετοιμότητα του Ακόστα, ο οποίος χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αν σήμερα ο Ισπανός προπονηθεί κανονικά, τότε δεν αποκλείεται να πάρει εκείνος φανέλα βασικού, να πάει ο Ουμπίντες στον άξονα και ο Νέτο δεξιά.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μασάδο όσον αφορά την κατάσταση του Μίσελ, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Τι γίνεται με την αδειοδότηση

Αισιόδοξοι εμφανίζονται στον Άρη πως θα έχουν αποσπάσει τις υπογραφές όλων των νυν και πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας και την άλλη εβδομάδα θα κατατεθεί πλήρης ο φάκελος.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» (Λαζαρίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Ουμπίντες) πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν τον διακανονισμό που έχει προταθεί από τη διοίκηση.

Σήμερα αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι από τον υπάρχον ρόστερ, ενώ παράγοντας της ομάδας πήγε στην Ισπανία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr