Ο Κόνορ βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και έκανε αυτό που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, μίλησε για τον αγώνα που τον έχει στιγματίσει και την πολυπόθητη ρεβάνς που αποζητά από τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

«Είμαι πλέον σε διαπραγματεύσεις ώστε να αντιμετωπίσω τον επόμενο αντίπαλό μου και έχω πολλές επιλογές», είπε και όλοι περίμεναν να φτάσει στο κομμάτι με τον Φλόιντ. Γιατί ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα έφτανε!

Σε άλλο βίντεο τον ρώτησαν μάλιστα αν πιστεύει πως αυτή τη φορά η ρεβάνς πρέπει να δοθεί στο δικό του γήπεδο, το UFC δηλαδή και όχι το μποξ: «Πρέπει. Εγώ πήγα στο δικό του παιχνίδι, τώρα πρέπει να έρθει αυτός στο δικό μου».

amkto2

Μόνο που ο Φλόιντ είχε βγει από την αποστρατεία του για το ματς της δεκαετίας που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2017 και κανείς δεν ξέρει αν θα το τολμήσει και για δεύτερη φορά. Μιας και τώρα έχει αυτό το αήττητο του 50-0 και δεν θέλει πιθανότατα να το υπονομεύσει.

Αν πιστέψουμε πάντως τον Κόνορ, οι δύο πλευρές το συζητάνε σοβαρά…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.