Ο 24χρονος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Robby Anderson συνελήφθη στη Φλόριντα να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, αν και δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον έφερε στο κρατητήριο.

Ο τοπικός σερίφης επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Daily News» πως ο αθλητής ήταν ιδιαιτέρως αγενής στον αστυνομικό, προβαίνοντας ακόμα και σε σεξουαλικές απειλές κατά της γυναίκας του.

flghfdoi2

Όπως έγραψε το όργανο του νόμου στην αναφορά του: «Καθώς ήμουν στο πίσω μέρος του περιπολικού μου, ο Robert δήλωσε πως όταν βγει, θα πάει να βρει τη γυναίκα μου, θα της κάνει άγριο σεξ και θα της μαυρίσει μετά το μάτι. Και συνέχισε να προβαίνει σε λεκτικές απειλές κατά της οικογένειάς μου. Με βάση τις δηλώσεις του, ήταν σαφές πως σκόπευε να επιτεθεί σεξουαλικά στη γυναίκα μου. Και μετά ξεκίνησε να κομπάζει για το πόσα λεφτά έχει, λέγοντας πως το μόνο που έκανα ήταν να του χαλάω τη μέρα».

flghfdoi1

Ο Anderson αντιμετωπίζει πλέον εννιά κατηγορίες, καθώς ο αστυνομικός τον κατηγόρησε για όσα μπορούσε να βρει. Όσο για την ομάδα του, τους New York Jets, περιορίστηκαν να δηλώσουν πως «είναι σε γνώση μας η κατάσταση, πρόκειται όμως για μια ανοιχτή δικαστική μάχη κι έτσι δεν θα σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω»…