Ακόμη μια φορά Ντένις Ρόντμαν βρίσκεται στο προσκήνιο, όχι για τόσο καλό λόγο. Ο εκκεντρικός πρώην αστέρας του ΝΒΑ, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (13/01) για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών σε περιοχή της Καλιφόρνιας. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ακατάλληλη ποσότητα για να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του οχήματος που οδηγούσε, κάτι που στη συνέχεια τον οδήγησε στο κρατητήριο, στις 23:00 (τοπική ώρα).

Εκεί παρέμεινε για επτά ώρες, όταν και κρίθηκε πως είχε συνέλθει αρκετά. Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι Αρχές, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ο 56χρονος ήταν ήρεμος και συνεργάσιμος.

Ο ατζέντης του, Ντάρεν Πρινς, επιβεβαίωσε το νέο πρόβλημα εθισμού και κάλεσε τον πελάτη του να ξεκινήσει διαδικασία αποτοξίνωσης. «Αντιμετωπίζει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο μήνα και είναι ώρα να ξαναμπεί σε κέντρο αποτοξίνωσης για να τα αντιμετωπίσει. Παρακαλώ τους φανς του να προσευχηθούν γι’ αυτόν, γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, όταν είναι νηφάλιος και αξίζει να είναι χαρούμενος. Είναι η στιγμή να ξεπεράσει τα προβλήματά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ρόντμαν έχει συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών επίσης το 1999 και το 2004, ενώ η τελευταία φορά που μπήκε για αποτοξίνωση ήταν τον Ιανουάριο του 2014.