Ο Νίκος Φιλίππου είναι ο νέος Συντονιστής Διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η πρόσληψη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Αρη και νυν τιμ μάνατζερ της εθνικής ομάδας, ανακοινώθηκε σήμερα από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη. Με βάση την σχετική απόφαση, ορίζεται η νέα διοίκηση του ΣΕΦ που αποτελείται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΜΕΛΗ: ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΤΥΧΙΟ ΑΣΟΕ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ), ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΥ), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ(ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ), ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ), ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ).

ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤ. Δ/ΝΤΗΣ: ΑΞΑΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΕΡΤΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΧΑΛΒΑΤΖΗ – ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΑΡΘΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ), ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ), ΔΡΥΜΩΝΙΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ), ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ), ΜΠΡΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΓΑ).