Είχε έρθει στον ΠΑΟΚ με πολλές προοπτικές και ελπίδες να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα της ομάδας, καθώς το βιογραφικό του ήταν ιδιαίτερα «βαρύ». Ωστόσο, η πορεία του με την ασπρόμαυρη φανέλα διέψευσε τόσο τις προσδοκίες του συλλόγου, όσο και τις δικές του. Ο λόγος για τον Κάρλος Σαμπράνο.

Όλα δείχνουν ότι το πέρασμα του Περουβιανού αμυντικού από τη Θεσσαλονίκη θα αποδειχθεί πολύ σύντομο, καθώς αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκεί μέτρησε μόλις οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τρεις κίτρινες κάρτες, μια κόκκινη και 665’ λεπτά παρουσίας.

Μετά το ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ, στο οποίο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και επανέφερε τις αριθμητικές ισορροπίες στο γήπεδο, έπειτα από την αποβολή του Αραούχο και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ένωσης, ο Σαμπράνο δεν ξαναμπήκε σε αποστολή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα…

Χθες, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, έπειτα από το 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Περουβιανός εντοπίστηκε από οπαδούς της ομάδας να αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα αρκετές βαλίτσες μαζί του, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προέρχονται από την πόλη.

Για σήμερα, η επιστροφή των παικτών στο προπονητικό κέντρο έχει οριστεί για τις 17:00, με τον Σαμπράνο να αναμένεται κανονικά γι’ αυτήν. Αν και εφόσον δεν εμφανιστεί, τότε θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Στην Τούμπα ξέρουν ότι η συνεργασία με τον παίκτη δεν έχει μέλλον, ωστόσο επισημαίνουν ότι εκείνος δεν έχει άδεια να φύγει, ούτε υπάρχει συμφωνία αποχώρησης του από τώρα.

Το ζητούμενο για τον Σαμπράνο, που λογικά από το νέο έτος επιστρέφει στη Ρωσία, είναι αν θα παραμείνει στην Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη 3,5 χρόνια, ή εάν θα βρει νέο σταθμό για την καριέρα του. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα και από τη χώρα του, η ρωσική ομάδα και ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν χρόνο συμμετοχής.