Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται αυτό το Σάββατο (14/10, 20:30) ο Ολυμπιακός, σε μια έδρα που ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις σερί γκέλες. Ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα σχέδιά του και από τις πρώτες του σκέψεις φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε μερικές αλλαγές, τουλάχιστον σε πρόσωπα, καθώς παραμένει άγνωστο ακόμη εάν θα επιστρατεύσει το 4-3-3 που δοκίμασε τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέντη.

Ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στην επιλογή του Αλμπέρτο Μποτία για το κέντρο της άμυνας. Ο Ισπανός αμυντικός και αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, δείχνει να βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής του και όλα δείχνουν πως θα είναι στην ενδεκάδα. Όπως φαίνεται, παρτενέρ του θα είναι ο Μπιορν Ένγκελς.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Πλατεία, είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο ρόλος του διεθνούς μέσου αναμένεται «ρυθμιστής» στις επιλογές Λεμονή, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει και το 4-3-3 σε περίπτωση που το επιθυμεί, καθώς «κουμπώνει» πολύ καλά ως αριστερός εσωτερικός μέσος.

Ο Ταχτσίδης δεν έπαιξε ούτε λεπτό τόσο με τη Γιουβέντους όσο και με τον Ατρόμητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει. Το αντίθετο, βάσει των «ερυθρόλευκων» ρεπορτάζ, προκύπτει ότι τον θεωρεί κομβικό παίκτη για τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, ειδικά για τα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς.