Αλώβητος θέλει φύγει από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος θέλει να παραμείνει σε τροχιά… Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας για δεύτερη φορά – μέσα σε τρεις μέρες – τον Άρη στο Περιστέρι. Κρίσιμα για τη σωτηρία είναι και τα ματς Πανιώνιος – Παναιτωλικός, Κέρκυρα – Αστέρας, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εργοτέλη.

Η δεύτερη… δόση της 17ης αγωνιστικής

Ατρόμητος-Άρης (15:00, Novasports 2)

Λίγες μέρες μετά το ραντεβού τους για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ατρόμητος, υποδέχεται και πάλι τον Άρη, αυτή την φορά για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το καλό σερί τους στο Περιστέρι, ενώ υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, Μανουέλ Μασάδο, θα μάχονται οι «κίτρινοι». Διαβάστε ολόκληρο εδώ ολόκληρο το preview.

Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 3)

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Κέρκυρας. Από την άλλη, οι Φαίακες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ολόκληρο εδώ ολόκληρο το preview.

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (17:15, Novasports 2)

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, φιλοξενεί τον Εργοτέλη (15/1). Δύο σημαντικές απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες, τις οποίες θα κληθούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο οι Μπόλονι και Καραγεωργίου. Διαβάστε ολόκληρο εδώ ολόκληρο το preview.

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 3)

Με φόρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό και ψάχνει ένα ακόμα τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, νίκη μετά από καιρό, ψάχνουν στο Αγρίνιο, αφού η τελευταία ήταν κόντρα στον ΟΦΗ. Διαβάστε ολόκληρο εδώ ολόκληρο το preview.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ (19:30, Novasports 1)

Δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους συγκρούονται στους «Ζωσιμάδες» για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να βάλει ένα τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό που ψάχνει τη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πηγή: sport-fm.gr