Για επιθυμία του Χουάν Κάλα να μετακομίσει στη Σαραγόσα και να συνεργαστεί ξανά με τον Μανόλο Χιμένεθ κάνει λόγο η «El Periodico» της Αραγονίας, προσθέτοντας πως ο παίκτης ήδη έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ΑΕΚ να φύγει. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα δεν έχει ακόμη κινηθεί για το νεαρό αμυντικό επίσημα, αλλά οι ατζέντηδές του είναι ενήμεροι και ο ίδιος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ισπανού προπονητή για την ενίσχυση στην άμυνα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε για την περίπτωση του Κάλα από την «Aragon TV». «Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να μας δώσει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν, γιατί μπορεί να παίξει τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και στα άκρα. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και στην τακτική. Είναι δανεικός από τη Σεβίλλη στην ΑΕΚ και αυτό καθιστά δύσκολο να έρθει. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τον πάρουμε», είπε σχετικά.

Η «El Periodico» αναφέρει πως η Σεβίλλη δεν έχει αντίρρηση να φύγει ο Κάλα από την ΑΕΚ για τη Σαραγόσα, ενώ οι οφειλές της «Ένωσης» προς τον παίκτη καθιστούν εφικτή τη μετακίνησή του.

Πηγή: sportfm.gr