Την «καθαρότητα» του αγώνα ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν (1-1) αμφισβητεί ο Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, συνεργάτης της ρωσικής ομοσπονδίας σε θέματα στημένων αγώνων.

«Ήταν μια παρωδία. Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο «Χ» και να είχαν τρελά κέρδη», υποστηρίζει ανάμεσα σε άλλα…

Τα λεγόμενά του:

«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο «Χ» (σ.σ. αποτέλεσμα με το οποίο περνούσαν και οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση) και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρούμπιν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι.

Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι (σ.σ. αγωνίζονταν την ίδια ώρα με την Σάμροκ στην Ιρλανδία) πληροφορήθηκαν πως η Ρούμπιν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να προσπαθούν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα…

Πλέον η Ρουμπίν προκρίθηκε στους «32». Ας δούμε λοιπόν πως οι υποχρεώσεις της στην Ευρώπη θα την επηρεάσουν στο ρωσικό πρωτάθλημα. Φέτος αποδείχτηκε πως μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν είναι καλό για την Ρούμπιν να συνεχίσει στο Europa League καθώς τα πλέι οφ στο ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι στο νέο έτος πολύ δύσκολα…».

Πηγή: Sport-fm.gr