Ξεκάθαρος για τους στόχους του Ολυμπιακού στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ήταν ο Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του συλλόγου σε κεντρικό ξενοδοχείο με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Ο Ολυμπιακός μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις αποδεικνύει το πόσο οικογένεια είναι», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων με αφορμή την εκδήλωση και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας. «Θέλουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη», είπε και κατέληξε για τα μεταγραφικά ζητήματα… «Θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί από την επαφή που θα έχει ο πρόεδρος με τον προπονητή».

Το «παρών» στην σημερινή εκδήλωση έδωσαν αρκετοί παίκτες της ομάδας, μέλη του τμήματος, του προπονητηρίου του Ρέντη αλλά και φυσικά του ΔΣ της ΠΑΕ.

Εκτός του Γιάννη Μώραλη στην εκδήλωση βρέθηκε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης. «Θα ήθελα να ρίξω τους τόνους για την Ευρώπη. Είναι ακόμα μακριά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε για ημιτελικά και τελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι», τόνισε και συνέχισε:

«Η Ρουμπίν είναι μία καλή ομάδα. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δούμε και για την Ευρώπη» κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr