Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να πάρει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Στουρμ Γκρατς για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (22:05, ANT-1).

Η «Ένωση» καλείται να σώσει τα προσχήματα και να μην τελειώσει τις υποχρεώσεις της χωρίς να έχει πάρει βαθμό σε αυτή τη διαδικασία της διοργάνωσης.

Με πολλές αλλαγές ετοιμάζεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Το πρώτο και πιο σημαντικό ότι είναι πρόκειται για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό αφορά ατομικά τον καθένα αλλά και ομαδικά για την ιστορία της ομάδας. Δυστυχώς επίσης δεν έχουμε πάρει βαθμό, αν και με την εικόνα μας δικαιούμασταν να έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς… Αν και θα αγωνιστεί ξανά διαφορετική ενδεκάδα και κάποιοι σε νέες θέσεις, οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αλλά οφείλουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Κοντοέ, Μανωλά, Χέλγκασον και Εγγλέζου. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάλα και ο Μάκος, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Κλωναρίδης (αριστερά), ο Γκερέιρο (κέντρο) και ο Μπερνς (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σιαλμάς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μοσχονάς, Μπουγαΐδης, Τουκαλάς, Καράμπελας και Μπέλεκ.

Πώς θα αγωνιστούν οι Αυστριακοί
Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Τσάβλινα, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Στάντφεστ, Ντούντιτς, Μπουργκστάλερ και Βολφ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κλεμ και Βέμπερ, έχοντας στα πλάγια τον Κοχ και τον Κάιντς.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κίναστ και Μπόντουλ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σάχνερ, Ποπκχάτζε, Έρενραϊχ, Στάνγκλ, Νόιχολντ, Σάουμελ, Χάας και Βάινμπεργκερ.

Τι γίνεται στον 12ο όμιλο
Όλα έχουν κριθεί στο γκρουπ όσον αφορά στα εισιτήρια της πρόκρισης. Άντερλεχτ και Λοκομοτίβ Μόσχας διεκδικούν την πρώτη θέση. Οι Ρώσοι για να τερματίσουν μπροστά από τους Βέλγους χρειάζονται νίκη με δύο γκολ (εκτός από το 0-2) ή μεγαλύτερη διαφορά, καθώς είχαν ηττηθεί με 2-0 στη Μόσχα. Δείτε εδώ αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Europa League.

Στουρμ Γκρατς- ΑΕΚ (22:05)
Άντερλεχτ- Λοκομοτίβ Μόσχας (22:05)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άντερλεχτ 15 (13-2)
2) Λοκομοτίβ Μόσχας 12 (11-6)
3) Στουρμ Γκρατς 3 (4-11)
4) ΑΕΚ 0 (5-14)

Ενοχλημένος από την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εμπλοκή των ορκωτών λογιστών από τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίζεται ο Αραβας ενδιαφερόμενος. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος επενδυτής παρουσιάζεται προβληματισμένος, επειδή δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για να φανούν τα οικονομικά δεδομένα της «κιτρινόμαυρης» Εταιρείας.

Πηγή: sportfm.gr