Προβάδισμα στον Ολυμπιακό λόγω έδρας αλλά και καλύτερων μονάδων, έδωσε για το ντέρμπι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο πρώην προπονητής των «κόκκινων» μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε για τα κλειδιά του παιχνιδιού και θεωρεί πως θα είναι ένα αρκετά κλειστό ματς το οποίο θα το πάρει όποιος κάνει καλύτερη ομαδική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο.

-Τι να περιμένουμε από το παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Μακάρι να είναι καλό ματς και χωρίς επεισόδια. Δίνω προβάδισμα στον Ολυμπιακό παρότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από προηγούμενες χρονιές. Το Καραϊσκάκη και οι καλύτερες μονάδες που έχει ο Ολυμπιακός όμως, τον κάνουν φαβορί».

-Ποια είναι τα όπλα των δύο ομάδων;

«Στον Ολυμπιακό, υπάρχουν πολλοί παίκτες από την μέση και μπροστά, οι οποίοι μπορούν να τελειώσουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είναι πολύ καλός ομαδικά και έχει τον Λέτο σε καλή κατάσταση».

-Υπάρχουν δηλαδή και παίκτες κλειδιά;

«Όχι. Νομίζω πως αυτά τα παιχνίδια δεν κρίνονται από ένα παίκτη. Αυτός που είναι σε καλύτερη μέρα ομαδικά, έχει την καλύτερη τακτική και οργάνωση, αυτός έχει περισσότερες ελπίδες».

-Περιμένετε πολλά ή λίγα γκολ;

«Θεωρώ πως θα είναι ένα κλειστό ματς. Τα πρώτα λεπτά ειδικά, θα είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Αλλά ελπίζω, να μπούνε πολλά γκολ».

-Είναι τελικός το συγκεκριμένο παιχνίδι; Έχει μεγαλύτερο βάρος;

«Όχι, όχι. Δεν κρίνεται ο πρωταθλητής από ένα παιχνίδι. Στο τέλος του πρωταθλήματος, είναι πιο σημαντικά τα παιχνίδια και εκεί κρίνονται τα πρωταθλήματα. Εξάλλου, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και αρκετές ομάδες που θα δυσκολέψουν και τους δύο».

Πηγή: sportfm.gr