Εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος θα δώσει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο κι αυτό, διότι τότε θα αντιμετωπίσει τους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας στα εξ’αναβολής ματς.

Και ενδεχομένως να προκύψει και 8ος αγώνας, εάν στην αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου υπάρξει ημερομηνία «κενή» μέσα στον ίδιο μήνα. Ένας «Γολγοθάς» για το «τριφύλλι», κατά μέσης του χειμώνα.

Το θετικό της υπόθεσης, είναι, πως όλα τα παιχνίδια συγκαταλέγονται στα «εύκολα». Κάτι, που μπορεί να αποδειχθεί και μπούμερανγκ όμως…

Διότι, συνήθως, αυτά τα ματς, είναι που δίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή σε όποιον τα κερδίσει όλα και αποφύγει τις γκέλες. Κι αν ο Παναθηναϊκός, λόγω της βαρυχειμωνιάς ή των συχνών αγώνων δεν πάρει τα τρίποντα που πρέπει σε αυτούς τους αγώνες, τότε, ενδεχομένως να χάσει το πλεονέκτημα που του παρουσιάστηκε.

Όπως και να έχει, τα 7 παιχνίδια του Γενάρη θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην πορεία της ομάδας του Φερέιρα, ο οποίος όμως θα έχει «σύμμαχο» την διακοπή των Χριστουγέννων για να προετοιμάσει την ομάδα του για τον πρώτο μήνα του έτους.
Το πρώτο ματς το 2012, ο Παναθηναϊκός θα το δώσει στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Τέσσερις μέρες αργότερα, οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν την Κέρκυρα στις 8 του μηνός. Μετά, υπάρχει μια εβδομάδα ξεκούραση, πριν τον πραγματικό «Γολγοθά» των 5 παιχνιδιών σε δύο εβδομάδες!

14 ή 15 Ιανουαρίου(δεν έχει οριστεί) το «τριφύλλι» ταξιδεύει στα παγωμένα Γιάννενα και μετά έχει τρία παιχνίδια εντός. Στις 18 Γενάρη υποδέχεται την Δόξα Δράμας(εξ’ αναβολής), 21 ή 22 του ίδιου μήνα(δεν έχει οριστεί) τον Ατρόμητο και στις 25, τον Λεβαδειακό στο τελευταίο εξ’αναβολής παιχνίδι. Ο «καυτός μήνας» τελειώνει με το ταξίδι στην Δόξα Δράμας στις 28 ή 29 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Τετάρτη 4 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός – Κέρκυρα Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Γιάννενα – Παναθηναϊκός Σαβ. ή Κυριακή 14ή15 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός – Δόξα Δράμας 18 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 21ή 22 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 25 Ιανουαρίου
Δόξα Δράμας – Παναθηναϊκός 28 η 29 Ιανουαρίου

Πηγή: sportfm.gr