Άγριες διαθέσεις είχε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με σκορ 7-1 της Οσασούνα για την ενδέκατη αγωνιστική της Primera Division. Με τρία γκολ πανηγύρισε το «Χρυσό Παπούτσι» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Μαδριλένων. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπενζεμά και από ένα Πέπε-Ιγκουαΐν.

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 23’, όταν ο Ντι Μαρία έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Ρονάλντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεθ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να ισοφαρίσουν στο 31’ με γκολ του Ιμπραΐμα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία που υπήρξε στην άμυνα της «βασίλισσας».

Τρία λεπτά αργότερα ο Πέπε έδωσε το προβάδισμα στους «μερένχες», οι οποίοι από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν απειλήθηκαν την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Ιγκουαΐν έκανε το 3-1, ύστερα από ασίστ του Ντι Μαρία.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έριξαν ρυθμούς και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ. Συγκεκριμένα, στο 53’ ο Εζίλ μπήκε στη περιοχή της Οσασούνα και κόπηκε άτσαλα από τον Σατρουστεγούι (είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή) και ο Ρονάλντο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Στο 58ο λεπτό ο Ρονάλντο (πάλι με κεφαλιά) σημείωσε το 13ο του τέρμα στο πρωτάθλημα μετά την πάσα που πήρε από τον Αρμπελόα. Στο 63’ ο Κοεντράο έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, έκανε σέντρα και ο Μπενζεμά έκανε το 6-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος πήρε ασίστ από τον Αρμπελόα (έκλεψε την μπάλα από τους αντίπαλους μέσους και με τη μία έδωσε πάσα).

Πηγή: sport-fm.gr