Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να ρολάρει, με τον Άριελ Ιμπαγάσα, εκφραστή του ωραίου επιθετικού ποδοσφαίρου που αποδίδουν στο χορτάρι οι «ερυθρόλευκοι» να υπόσχεται δουλειά ώστε να συνεχίσουν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εν όψει πάντως του αγώνα με τον ΟΦΗ προειδοποιεί πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν οι Κρητικοί, τονίζοντας πως προέχει η νίκη κι έπειτα η αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πως σχολίασε την αντιμετώπισή του από τους φίλους του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Η συνέντευξή του Αργεντινού άσου στη Web TV του Olympiacos.org:

Το Σάββατο η ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι σημαντικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ποιά είναι η γνώμη σου για τον ΟΦΗ έχοντας δει τον αντίπαλο και στο φιλικό το καλοκαίρι;

«Είναι μία δύσκολη ομάδα γιατί νίκησε την ΑΕΚ και τώρα θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το φιλικό που είχαμε δώσει τότε με τον ΟΦΗ γιατί δεν ήμασταν καλοί, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να παίξουμε τώρα για να νικήσουμε».

Ο Ολυμπιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και βελτιωμένος, τόσο σε αυτό με τον Πανιώνιο όσο και σε αυτό με την Ντόρτμουντ, ποια η γνώμη σου για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός;

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Είναι δύσκολο να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πρώτα το ματς με τον ΟΦΗ και μετά να σκεφτούμε τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά με την προσπάθειά μας και με την κατάσταση που είμαστε τώρα πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Έκανες καταπληκτικά ματς με Ντόρτμουντ και Πανιώνιο και μάλιστα ανάγκασες τους φιλάθλους των γηπεδούχων να σε χειροκροτήσουν όταν έγινες αλλαγή. Σε ποια κατάσταση πιστεύεις ότι βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό και πως ένιωσες τη στιγμή που ο κόσμος της αντίπαλης ομάδας σε χειροκρότησε;

«Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση αλλά και όλη η ομάδα, γιατί δεν μετράει μόνο ένας παίκτης. Θέλω να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους του Πανιωνίου γιατί είναι σημαντικό να αναγνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά σου. Έχω να πω μόνο ευχαριστώ και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr