Δεν φτάνει στη Μαρσέιγ η κάκιστη πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα (δωδέκατη θέση), ήρθε στην επιφάνεια και η κόντρα ανάμεσα στον Ντιντιέ Ντεσάν και τον αθλητικό διευθυντή, Ζοσέ Ανιγκό. Ο τελευταίος επέκρινε τον προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League για κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του περί μη κοινού προσανατολισμού στην ομάδα.

«Εγώ δεν παίζω, ούτε διαλέγω την ομάδα. Είναι ηλίθιο να κάνει κάποιος τέτοια σχόλια, όταν η κατάσταση απαιτεί να είσαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Αυτό δείχνει ανευθυνότητα και ηλιθιότητα. Δεν μπορείς πάντα να λες ότι φταίει ο ένας ή ο άλλος. Καλύτερα να κρατάς κλειστό το στόμα σου», τόνισε ο Ανιγκό «φωτογραφίζοντας» τον Ντεσάν, που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. «Στα 27 χρόνια μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν άκουσα τέτοια σχόλια. Αγαπώ τη Μαρσέιγ και πρέπει να προσπαθήσουμε να βγούμε από αυτή τη δύσκολη θέση», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βενσάν Λεμπρούν, τιμώρησε με πρόστιμο τον Ανιγκό για τις δηλώσεις του. «Το κοινό συμφέρον πρέπει να επικρατήσει του ατομικού», δήλωσε.

Πηγή: sport-fm.gr