Από επτά ψήφους συγκέντρωσαν οι Γιώργος Σπανός και Θανάσης Κανελλόπουλος, γεγονός που οδηγεί σε νέα αναβολή την εκλογή προέδρου για την Super League! Βάσει καταστατικού, ωστόσο, διάδοχος του Νικόλα Πατέρα είναι ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, όμως τα πάντα είναι στον αέρα!

Μετά από δύο ψηφοφορίες, οι δύο υποψήφιοι αναδείχτηκαν… ισόπαλοι με επτά ψήφους, με την Λάρισα και την Κέρκυρα να ρίχνουν «λευκό»! Το γεγονός αυτό ανάγκασε τα μέλη της διοργανώτριας αρχής να αναβάλουν εκ νέουν την διαδικασία και πλέον αναμένεται να οριστεί μία νέα ημερομηνία για την εκλογή του προέδρου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που αναβλήθηκε η εκλογή καθώς είχε προηγηθεί η διαδικασία της 12ης Ιουλίου, όπου ούτε τότε είχε αναδειχθεί ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο προεδρεύων της διαδικασίας, κ. Μποροβήλος, έχει διπλή ψήφο (έχει ψηφίσει τον Σπανό) δίνει το χρίσμα στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, όμως ο τελευταίος ενδέχεται να μην δεχτεί την προεδρία κάτι που τόνισε ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου:

«Για μας υπάρχει πρόεδρος, και είναι ο κ.Σπανός γιατί βάσει καταστατικού ο Μποροβήλος που ψήφισε τον Σπανό και είχε διπλή ψήφο βγάζει αποτέλεσμα 8 υπέρ του προέδρου του Ατρόμητου και 7 του Κανελλούπουλου. Ο κ.Σπανός έθεσε ζήτημα ηθικής τάξης και δεν ήθελε να γίνει πρόεδρος με τη διπλή ψήφο. Για εμάς, όμως, πρόεδρος είναι ο Γιώργος Σπανός. Η ψήφος του προεδρεύοντα έπρεπε να μετρήσει διπλή διότι το καταστατικό το προβλέπει σαφέστατα»».
Πηγή: gazzetta.gr